1 juli 2010

Een jaar lang klimmen

Ik ben geslaagd! Morgen krijg ik m'n diploma. Dat betekent dat ik dan echt officieel klaar ben met school! Al lange tijd droom ik ervan om me niet meer druk te hoeven maken om schoolwerk en alle tijd voor het klimmen te hebben. Ik zal dan ook niet verder studeren na de zomer, maar ik grijp m'n kans om een jaar lang voor de volle 100% voor het klimmen te kunnen gaan. Wat houdt dat dan precies in? Dat is eigenlijk heel eenvoudig:

- Meer trainen
Nu ik niet meer aan de vaste lestijden vast zit kan ik in de voorbereiding op het wedstrijdseizoen vaker 's ochtends én 's avonds trainen en er is ook meer ruimte voor trainingsstages.
- Meer wedstrijden
- Meer buitenklimmen
En dat is wel nodig, want de laatste keer dat ik langer dan een dag de rots heb gevoeld is inmiddels al een jaar geleden.

Ik heb er zin in!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen