27 juli 2010

Low gravity day

Vandaag werkte de zwaartekracht met me mee. Al meer dan 15 pogingen had ik getrokken in mijn project, Spit Bull, 8b. Ik vond de route nog steeds mooi en een genot om te klimmen, maar op een gegeven moment moet die beklimming ook gewoon komen. De laatste dagen kwam ik constant op de laatste twee passen uit de route zetten. Ik begon al aan mezelf te twijfelen. Misschien wil ik wel niet graag genoeg, of juist te graag? Ik had iets nodig dat me net over die lijn duwde, om ook de laatste pas er uit te persen. Ik weet niet wat dat 'iets' precies moest zijn, maar ik weet wel dat ik het vandaag had. Alle passen liepen als een trein. Geen enkel foute, geen aarzeling, geen misstap. Ineens hing ik aan de eindbak. Nu niet meer wegglijden! Ging het door m'n hoofd. Pas een paar uur later besefte ik dat ik het echt gedaan had. M'n eerste 8b! Heerlijk als de zwaartekracht een dagje meezit. Ik ga er nu nog lekker een weekje in de rots van genieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen