1 juni 2011

Lead 3

300 punten! Afgelopen weekend kon ik met een goed gevoel de nationale lead competitie van dit jaar afsluiten. Met drie overwinningen pakte ik ook de overwinning in de eindstand.

De wedstrijd was goed georganiseerd en verliep vlot. We hadden vroeg klaar kunnen zijn als Rachel en ik er in de finale niet op dezelfde pas uitgevlogen waren. Er moest dus wederom een superfinale aan te pas komen. Net zoals vorige wedstrijd klommen we de mannen finale route. Vorige keer had ik daar veel moeite mee, omdat alle passen erg uitgestrekt waren. Ik weet niet of dat nu minder was, of dat het in m'n hoofd gewoon beter zat, maar de superfinale ging deze keer echt super goed! Voor de meeste passen moest ik behoorlijk vechten, maar ik bleef steeds hangen en strandde zo op greep 22-. Met deze score zou ik de helft van de mannelijke finalisten verslagen hebben. Best leuk ;)In de superfinale (foto: nkbv.nl)

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen