25 oktober 2011

N(J)K's

Het is alweer even geleden dat ik voor het laatst gepost heb. Ik ben inmiddels weer begonnen met studeren wat m'n leven weer een stuk drukker maakt. Gelukkig is het allemaal wel erg leuk en interessant dus dat maakt het een en ander goed ;)

Afgelopen weken vonden onder andere het NK Boulderen en het NJK Lead plaats. Met het NJK Lead pakte ik voor de zesde en laatste keer de titel. Mooi om zo m'n laatste jaar in de jeugd te 'vieren'. Ik moet zeggen dat het ook wel een opluchting is dat ik nu in Nederland 'jeugd af' ben. De wedstrijden brachten toch altijd veel druk met zich mee omdat winnen niet meer bijzonder was en ik dus eigenlijk alleen nog maar kon verliezen. Ik ben blij dat ik deze periode goed af heb kunnen ronden.

Foto: nkbv.nl

Het NK Boulder daarentegen was wel erg spannend! In de halve finale wist ik me als eerste voor de finale te plaatsen. Daar klom ik de meeste boulders erg overtuigend en daarmee verbaasde ik mezelf best een beetje (wat nou: ik kan niet dyno'en ;) ) Ik liet het in de finale echter erg liggen in boulder nummer 3. Nadat ik in m'n eerste poging zipte was de overtuiging helemaal weg en klom ik de boulder uiteindelijk niet meer uit. Balen!
Dit leverde uiteindelijk een 2e plek op. Niet slecht, ik had echt goed geklommen, maar ik baalde ontzettend dat ik het in die ene boulder had laten liggen.

Tijdens het NKB waren behoorlijk wat goeie fotografen aanwezig. Allemaal bedankt voor de vette foto's! Hieronder een kleine selectie van foto's van Jorg Kemner en Frank Bogerman.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen